Dialog Obywatelski | Kraków

Przedstawicielstwo Komisji Europejskiej w Polsce zaprasza do udziału w spotkaniu organizowanym w ramach Dialogu Obywatelskiego z udziałem Margrethe Vestager, komisarz Unii Europejskiej ds. Konkurencji.

Spotkanie odbędzie się 1 marca o godz. 9:30 w Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha w Krakowie i poświęcone będzie małym i średnim przedsiębiorstwom, a uczestnicy dowiedzą się, w jaki sposób Unia Europejska egzekwuje przestrzeganie zasad konkurencji i jak usprawnia funkcjonowanie unijnych rynków, jednocześnie gwarantując wszystkim przedsiębiorcom jednakowe i sprawiedliwe warunki konkurowania.

Dialogi obywatelskie to otwarte dla szerokiej publiczności debaty z komisarzami i innymi urzędnikami Unii Europejskiej. Uczestnicy mogą zadawać pytania, zgłaszać swoje uwagi oraz wypowiedzieć się na temat wpływu unijnej polityki na codzienne życie. Jest to doskonała okazja, by wyrazić swoje zdanie!

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, jednak liczba miejsc jest ograniczona, dlatego prosimy o rejestrację do dnia 28 lutego 2018 pod linkiem: www.oees.pl/dialogkrakow/rejestracja

Udział w wydarzeniu może wziąć każdy zainteresowany tematyką zarówno Unii Europejskiej i jej wpływu na codzienne życie, jak i praktykami sprawiedliwego biznesu.