Nabór MŚP na międzynarodowe misje i targi gospodarcze

Serdecznie zapraszamy małe i średnie przedsiębiorstwa z Województwa Małopolskiego do udziału w projekcie pt. „Małopolska Open Eyes Economy Hub – promocja zagraniczna małopolskich FIRM-IDEI”. Poszukujemy firm, które planują rozszerzyć swoją działalność poprzez ekspansję międzynarodową oraz działają w branży technologie informacyjne i komunikacyjne.

W ramach projektu organizujemy wyjazdy na misje gospodarcze oraz targi międzynarodowe, w trakcie których MŚP będą mogły przedstawić swoją ofertę biznesową i nawiązać kontakty z kontrahentami z zagranicy. Dodatkowo oferujemy udział w cyklu warsztatów dotyczących m.in. design thinking i wykorzystania tej metody pracy do rozpoczęcia i rozwoju działalności eksportowej. Temat misji: „Dane – Nowe Źródło Siły. Polsko – holenderska współpraca partnerska w zakresie innowacyjnych rozwiązań ICT”.

Udział w projekcie jest całkowicie bezpłatny.

Wszelkie informacje dostępne są na stronie projektu https://oees.pl/hub/ ,
a szczegóły dotyczące rekrutacji znajdują się tutaj: https://oees.pl/hub/rekrutacja/

Projekt realizowany jest wspólnie przez Fundację Gospodarki i Administracji Publicznej oraz Fundację Warsztat Innowacji Społecznych, współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.