Konferencja QUO VADIS, EUROPO?

Już 18 marca 2024 roku w Muzeum Sztuki Współczesnej w Krakowie MOCAK odbędzie się konferencja otwierająca tegoroczny sezon działań Fundacji GAP.

Podczas wydarzenia skupimy się na konieczności stworzenia silnej Europy, gotowej sprawnie implementować nowe idee oraz tworzyć i reagować na pomysły innych. Będziemy rozwijać myśli na temat Europy, która nie tylko wyznacza standardy, ale również kreatywnie kształtuje przyszłość, będąc liderem innowacji.

Tegoroczny jubileusz 20 lecia Polski w Unii Europejskiej stanowi doskonałą okazję do refleksji nad osiągnięciami w ramach wspólnoty europejskiej oraz do wspólnego wypracowania wizji silnej Europy, której fundamentem będą współpraca, uczestnictwo społeczne i zrównoważony rozwój.

Do udziału w wydarzeniu zapraszamy 18 marca w godzinach 12:00- 14:30,

Program wydarzenia dostępny niebawem,

Organizatorem konferencji jest Fundacja GAP, a konferencja odbywa się w ramach wydarzenia „Nie przegap 2024 – otwarcie sezonu Fundacji GAP”, którego częścią jest także konferencja prasowa która odbędzie się w godzinach 11:00-11:30.

Wydarzenie jest darmowe i dostępne dla każdego, jednak ilość miejsc jest ograniczona.

Warunkiem uczestnictwa w wydarzeniu jest wcześniejsza rejestracja, której możesz dokonać na samym dole tej strony.

Wydarzenie NIE będzie transmitowane online.

W razie pytań zapraszamy do kontaktu: biuro@oees.pl

Partnerzy: